کیک گلاب زعفران
مواد اولیه
· تخم مرغ:۳عدد
· شکر:۱۱۰گرم(۱/۲پ)
· روغن مایع: یک دوم پ سرخالی
· زعفران دم شده:۲ ق غ ب
· گلاب:۲ق غ
· شیر یا آب: یک چهارم پ
· پودر هل ۱ ق چ یا۱/۴ ق چ اسانس هل
· آرد:۱۸۰گرم(تقریبایک و یک چهارم پ)
· ب پ:۱ق چ سرپر
شـــــــــ👇ــــــــــروع:
تخم مرغ ها+شکر+پودر هل را باهمزن برقی زده تا حجیم وکرم رنگ شود.
_گلاب+ زعفران+ را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزودو ۳۰ثانیه هم میزنیم.
_روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم.
_آرد و ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یک دست شدن هم میزنیم.
_مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی ؛یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته بشه.
نکات:
بعدازپخت باعسل رومال کرده وپودرنارگیل پاشیدم.
بااین دستور۱۰ عدد کیک (قالب مافین )درست میشه.
نوش جان