02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک گلاب زعفران
کیک گلاب زعفران

کیک گلاب زعفران

مواد اولیه

·        تخم مرغ:۳عدد

·        شکر:۱۱۰گرم(۱/۲پ)

·        روغن مایع: یک دوم پ سرخالی

·        زعفران دم شده:۲ ق غ ب

·        گلاب:۲ق غ

·        شیر یا آب: یک چهارم پ

·        پودر هل  ۱ ق چ یا۱/۴ ق چ اسانس هل

·        آرد:۱۸۰گرم(تقریبایک و یک چهارم پ)

·        ب پ:۱ق چ  سرپر

     شـــــــــ👇ــــــــــروع:

تخم مرغ ها+شکر+پودر هل را باهمزن برقی زده تا حجیم وکرم رنگ شود.

_گلاب+ زعفران+ را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزودو ۳۰ثانیه هم میزنیم.

_روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم.

_آرد و ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یک دست شدن هم میزنیم.

_مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی ؛یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته بشه.

نکات:

بعدازپخت باعسل رومال کرده وپودرنارگیل پاشیدم.

بااین دستور۱۰ عدد کیک (قالب مافین )درست میشه.

  نوش جان