رولت خرما
ويژه رمضان🌙
· خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
· آرد ۱ لیوان
· گردوی نگینی نیم لیوان
· پودر زنجبیل ، دارچینو هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری
· روغن به میزان لازم
· کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم کره آب شده را اضافه و روی کیسه فریزر پهن می کنیم روش دوباره يك کیسه فریزر ديگه پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدی که آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و صاف میکنیم وبعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن دوباره باز کنید گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم.