شربت خیار سکنجبین ويژه رمضان🌙
یک ایده عالی و خنک برای افطار و سحر براى رفع تشنگى
· شكر يك كيلو
· نعناع تازه با ساقه شسته شده چند ساقه
· سركه سفيد یک سوم لیوان
· آب ٣ليوان
اول شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ملايم حدود٤٠دقيقه بجوشه تا قوام بياد.اواسط اين ٤٠ دقيقه بايد نعناع رو اضافه كنيد.بعد اخر كار سركه اضافه كنيد و ٢/٣تا جوش كه زد خاموش كنيد.اجازه بديد كامل سرد بشه،بعداز صافي رد كنيد و داخل شيشه بريزيد و بزاريد كابينت... براي سرو با خيار رنده شده باشه كه ميشه بهشت😍🌸