گوشفیل پاپیونی
ویژه رمضان
گوشفیل ازشیرینیهای سنتی وپرطرفداری هست که درماه مبارک رمضان دربیشترشهرهای کشور عزیزمون پخته وفروخته میشه.فرم اصیلش ۴ گوش یا لوزیه ولی توی بعضی شهرهامثل اراک پاپیونی درست میکنن,خیلی خوشگل میشه.امتحان کنید...😊
📝مواداولیه:
· آرد ...به مقدارلازم
· تخم مرغ...۱ عدد
· ماست ....۲۰۰ گرم
· روغن مایع ۲ ق غ
· بیکینگ پودر....یکق م
🌺طرزتهیه:
تخم مرغ و ماست وروغن مایع رو باهم مخلوط می کنیم. بعد آردوبیکینگ پودرراباهم الک کرده وبه مایه قبلیتا جایی اضافه می کنیم وبهم میزنیم که دیگه خمیر بدست نچسبه. بعد دوتاسه ساعت خمیر رو در فضای آشپزخونه استراحت میدیم. حالاخمیر را خیلی نازک روی سطح آردپاشی شده باز می کنیم و با کاتر مستطیل کنگره دار برشمیزنیم .حالا خمیر روازوسط جمع کرده وتوی یه سینی دیگه می چینیم.پاپیونهای آماده شده روداخل روغن داغ فراوان بطوریکه(شناوربشن)سرخمی کنیم بعد در شربتی که ازقبل تهیه شده وبه دمای محیط رسیده می اندازیم بعد در صافیمی ذاریم که شربت اضافی اون گرفته بشه.
✏️مواد لازمبرای شربت
· شکر...۲ پیمانه
· آب نصف پیمانه
· گلاب ...نصف پیمانه
· گلوکز ....۱ ق غ
· جوهر لیمو ... نصف ق چ
· یا۱ ق م آبلیموی تازه
· زعفران ساییده:نصف ق چ(دلخواه)
🍋طرزتهیه....
آب؛ گلاب.زعفران و شکر و گلوکز رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه وبجوش بیاد. سپس جوهر لیمو رو اضافه و صبر می کنیم تا شربت غلیظ بشه وقوام پیداکنه. حدودا ۳_۴ دقیقه بعد از بجوش اومدن آب بجوشه کافیه .برای تزیینازپودرپسته؛پودرنارگیل؛پودرگل سرخ ویا خلال بادام استفاده کنید.
🌺نکته:
درصورت تمایل میتونیدیه مقدارازخمیرروبصورت نواری برش بزنید وبه قطعات ۳ تا۴ سانتی تکه تکه کنیدووسط پاپیونها بچسبونید.اینطوری پاپیون ها تون خوشگلتروبزرگترمیشن.
خوش آمدی رمضان.....