77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
لگیمات جنوبی
لگیمات جنوبی

لگیمات جنوبی

ویژه رمضان

 

یکی ازشیرینی های کشورهای خلیجی لگیمات هست که درمناطق  جنوبی کشورما مثل بوشهر وخوزستان وهرمزگان هم جزءدسرهای اصلی ماه رمضان است.

👇مواد لازم:

·        ۲ لیوان آرد سفید

·        ۲ ق غ  نشاسته ذرت

·        ۱ ق غ شکر

·        زعفران ساییده کمی

·        ۱/۲لیوان گلاب

·        ۱ ق چ پکینگ پودر

·        ۱ ق چ خمیر مایه

·        ۱/۵ لیوان شیر (میزان شیربستگی به نوع آرد داره ممکنه کمی تفاوت داشته باشه)

·        روغن مایع اندازه لازم

 

مراحل 👩🍳تهیه:

همه مواد رو بریزید تو یه کاسه.با هم مخلوط کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. غلظت مایه  بعدازبهم زدن باید طوری باشه که ازقاشق بریزه. غلظت لگیمات خیلی مهمه. چون اگه سفت بشه توش نمی پزه و اگه خیلی شل باشه توش خیلی روغنی میشه.روی مایه رو بپوشونید و بذارید یک ساعت بمونه تا ور بیاد. بعد از مایه  بایه قاشق چرب تکه های کوچیکی  به اندازه تقریباً یه فندق درشت بردارید و تو روغن شناور و داغ سرخ کنید. 🌸نکته مهم:بعدازداغ شدن روغن حتما شعله روخیلی ملایم کنیدتا لگیمات درروغن خوب سرخ ومغزپخت بشه.می تونید مایه رو توی  قیف بریزید.  به هر حال لگیمات ها رو مرتباً هم بزنید تا همش سرخ بشه. البته چون حالت گرد و توپی داره یه طرفش که سرخ شد، رو همون طرف میمونه ونمیشه یکی یکی لگیمات ها رو برگردوند تا اون طرفشون هم سرخ شه.برای همین مرتب بایدبا یه کفگیر شیرینیها رو زیر و رو کنید. بعد از سرخ شدن، اون ها رو توی شهد بندازیدوآرام زیر وروکنید تا شربت به خوردشون بره .چنددقیقه باید توی شهد بمونند بعد شیرینیها رو توی صافی بریزید تا شهد اضافیشون گرفته بشه. می تونید شیرینیها روبعدازسرخ کردن باعسل یا شیره خرما شیرین کنید وبا پودرپسته ونارگیل تزیین کنید.

شربت بار:

۲ لیوان شکر با۱/۲لیوان آب+۱/۲ لیوان گلاب وکمی زعفران روی اجاق گذاشته و وقتی بجوش اومد شعله روکم می کنیم تا ریز جوش بزنه وکمی غلیظ بشه.(۵_۳دقیقه)  بعدچند قطره آبلیمو اضافه میکنیم وشعله و خاموش کرده و میذاریم سرد بشه.

رمضان کریم

🌹منتظرعکسهای شما ازشیرینی های رمضانی هستیم.