مسقطی شیر😋😋
ویژه رمضان
این مسقطی درست کردنش خیلی راحته اول از همه تو یه کاسه یه پیمونه آب و ۱۰۰ گرم نشاسته رو به هم مخلوط کنین حالا ۲ پیمونه شیر و یه پیمونه شکر رو تو قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین وهم بزنین تا شکر حل بشه بعد آب و نشاسته رو از یه صافی رد کنین و کم کم تو شیر بریزین و خیلی خیلی تند مخلوط کنید و با یه همزن دستی هم بزنین. چون نشاسته اصلا بهتون امان نمیده و یهو تو شیر داغ خودشو میگیره و سفت میشه و اگه سرعت عمل نداشته باشین گلوله میشه 😉😉😉
حالا یه ق چ هل ساییده تو مسقطی بریزین خوب بهم بزنین و ۵۰ گرم کره هم بریزین توش و باز خوب با یه همزن دستیه مشون بزنین تا گلوله نشه و بعد یه پیمونه شیر دیگه و نصف پیمونه گلاب هم اضافه کنین چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوز خامه و باید از خامی دربیاد. حالا مدام مسقطی رو هم بزنین تا نشاسته بپزه و مسقطی هم فرم بگیره این کار رو آنقدر ادامه بدینکه وقتی با یه چنگال روی مسقطی میکشین جای پره هاش بمونه حالا مسقطیمون حاضره. تو یه ظرف که بهتره مستطیل باشه رو چرب کنین و مسقطی رو توش بریزین و بذارینش یخچال تا سفت بشه و بعدم لوزی لوزی برش بزنین وباسلیقه خوبتون تزیین کنید و تمام ...
❤نوش جون