77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک حلوا (حلوای مینیون)
کیک حلوا (حلوای مینیون)

کیک حلوا

حلوای مینیون

ویژه رمضان

🌼یک ترکیب جذاب ولذیذ ازکیک وحلوا

🌸مناسب وشیک برای مراسم مذهبی البته ان شاالله بعد از قرنطینه😊

👈مواد لازم برای کیک :

·        تخم مرغ 5عدد

·        شکر 1پیمانه

·        وانیل 1/4ق چ

·        روغن مایع1/4پیمانه

·        شیرولرم3/4پیمانه

·        آرد 1/5پیمانه

·        پودر کاکائو1  ق غ

·        بیکینگ پودر 1ق چ

روش پخت:

ابتدا تخم مرغها و شکر ووانیل رو با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ وکشدار شود.

روغن مایع رو به مخلوط اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد وبیکینگ پودر رو 3بار الک میکنیم .

آرد وشیر را تدریجی و در طی 3مرحله به مواد بالا اضافه کرده وبا همزن دستی کاملا مخلوط میکنیم.

مایه کیک روبصورت مساوی توی دوتاظرف تقسیم می کنیم.پودرکاکائوروتوی یکی ازظرفها با الک کم کم اضافه کرده و آروم بهم می زنیم تامایه کیک شکلاتی بشه.کف دوتا قال رو کاغذ روغنی انداخته وبا برسارده یاروغن جامد میزنیم.مایه کیک ساده و شکلاتی راجداگانه داخل هر قالب ریخته ودر فراز قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه میپزیم (دمای فرها باهمدیگه متفاوته شاید زودتر یا دیرتر کیک بپزه پس با سیخ چوبی کیکهارو تست کنید اگه مواد به سیخ نچسبید کیک شما پخته است) کیکها که خنک شد از قالب جدا کرده وکاغذ روغنی روازش جدا کنید ودوباره به قالب منتقل کنید. حلوای زعفرانی درست کرده وروی کیکها را با برس کمی شیره بمالید(شیره :مخلوط 1فنجان آب وگلاب وشکرو1ق غ عسل اینها رو روی حرارت بذارید یکی دوجوش خورد آماده ست.) وحلوا رو روی کیک بریزید و صاف وفشرده کنید وبعد که ازداغی افتادچند ساعت توی یخچال بذارین. بعداز قالب جداکرده وبرش یاقالب بزنید.بعدازقالب زدن با خلال پسته وپرک بادام وغنچه گل سرخ تزیین کنید.فوق العاده خوشمزه اس امتحان کنید😉

🌺تهیه حلوای زعفرانی

موادلازم

·        آرد 1لیوان

·        روغن1/2لیوان

·        شکر 3/4لیوان

مجموع آب ،زعفران دم کرده وگلاب 1لیوان(این سه مورد رو به هر نسبتی دوست داشتین باهم مخلوط کنید که مجموعشون1لیوان بشه).

اول زعفرون رو دمکرده وبا گلاب وآب جوش مخلوط کنید تا به اندازه 1لیوان بشه وهمراه شکر داخل ظرف بریزید هم بزنید تا شکر حل بشه.بذارین روی حرارت وبه محض جوش اومدن وحل شدن شکر حرارت روخاموش کنید. این از شهد حلوا که آماده ست وکنار میذاریم. حالا میریم سراغ آرد ،ظرفی انتخاب کنید که به اندازه 2برابر مواد حلوا جاداشته باشه تا موقع اضافه کردن شهد دچار مشکل نشید.آردروتوی قابلمه بریزید و با شعله ملایم حدود۲۰دقیقه تفت بدین تارنگش طلایی بشه وبوی خامی نده.اجازه بدین آردکمی خنک بشه بعد چند بارالک کنید.حالا روغن رو داخل قابلمه بریزید و بعد از گرم شدن آرد الک شده رو بهش اضافه کنید وبا حرارت خیلی کم مرتب هم بزنید و چند دقیقه تفت بدین. حالا شهد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید واین کار رو تاجایی ادامه بدید تا وقتی که از دیواره ظرف جدا بشه.

     🌸تمــــــــــام