تارت خرما 🍮
ویژه رمضان
تارت خرما یکی ازدسرهای خوشمزه و مقویه که میتونید به باچای برای افطار یا سحر نوش جان کنید.
📝مواد لازم
· شیر ۱ پیمانه
· روغن مایع ۵ ق غ
· تخم مرغ ۳ عدد
· بکینگ پودر ۱ م
· وانیل نصف ق چ
· آرد ۱ پیمانه
· شکر۳ قاشق غذاخوری
· خرمای هسته گرفته۳۰۰ گرم
· مغز گردوی خردشده۲ ق غ
· دارچین و هل ساییده از هر کدام ۱ ق م
· کره ۱ ق غ
· کمی کنجد برای تزیین
✏️دستور تهیه:
ابتدا تمام موادرا ازیک ساعت قبل درمحیط آشپزخانه بذارین تاهم دما بشن. فررابادرجه ۱۳۰ روشن کنید. آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده وکناربذارید.تخم مرغها را درظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید، شکر را اضافه کرده و بادورمتوسط همزن ۳ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ وپوک بشه .بعدبه ترتیب روغن، شیرو وانیل ورو اضافه کرده و هرکدام را۱۵ ثانیه هم بزنید، بعدآرد را در حدی اضافه کنید و بهم بزنید که خمیر یک دست بشه وبدست نچسبه.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و باوردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی باز کنید.کف قالب تارت یا تابه ای رو چرب کرده و خمیر را در اون بذارین، وردنه را روی لبه قالب بغلطونید و حاشیه اضافه خمیر را ببرید.خرما را هسته گرفته وله کنید بعدبا کمی آب ویک ق چ دارچین و هل ساییده روی حرارت ملایم بذارین ومرتب بهم بزنیدوبکوبید تا به شکل خمیر یکدست دربیاد. ازروی شعله بردارید وکمی کره اضافه کرده وخوب بهم بزنیدتا معطر و براق بشه.مغز گردو را به خرمای له شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید وروی خمیر پهن شده کف قالب بریزید.روی اون رو کمی کنجد یا مغز گردو بپاشید و ۲۵_۲۰ دقیقه در فر قرار بدین تا بپزه. ♥نوش جان