02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
تارت خرما 🍮
تارت خرما 🍮

تارت خرما 🍮

ویژه رمضان

 

تارت خرما یکی ازدسر‌های خوشمزه و مقویه که می‌تونید به  باچای برای افطار یا سحر نوش جان کنید.

 

📝مواد لازم

·        شیر ۱ پیمانه

·        روغن مایع  ۵ ق غ

·        تخم مرغ ۳ عدد

·        بکینگ پودر ۱ م

·        وانیل نصف ق چ

·        آرد  ۱ پیمانه

·        شکر۳ قاشق غذاخوری

·        خرمای هسته گرفته۳۰۰ گرم

·        مغز گردوی خردشده۲ ق غ

·        دارچین و هل ساییده از هر کدام ۱ ق م

·        کره  ۱ ق غ

·        کمی کنجد برای تزیین

       دستور تهیه:

ابتدا تمام موادرا ازیک ساعت قبل  درمحیط آشپزخانه بذارین تاهم دما بشن. فررابادرجه ۱۳۰ روشن کنید. آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده وکناربذارید.تخم مرغ‌ها را درظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید،  شکر را اضافه کرده و بادورمتوسط همزن ۳ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ وپوک بشه .بعدبه ترتیب روغن، شیرو وانیل ورو اضافه کرده و هرکدام را۱۵ ثانیه هم بزنید،  بعدآرد را در حدی اضافه کنید و بهم بزنید که خمیر یک دست بشه وبدست نچسبه.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و باوردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی باز کنید.کف قالب تارت یا تابه ای رو چرب کرده و خمیر را در اون بذارین، وردنه را روی لبه قالب بغلطونید و حاشیه اضافه خمیر را ببرید.خرما را هسته گرفته وله کنید بعدبا کمی آب ویک ق چ دارچین و هل ساییده  روی حرارت ملایم بذارین ومرتب بهم بزنیدوبکوبید تا به شکل خمیر یکدست دربیاد. ازروی شعله بردارید وکمی کره اضافه کرده وخوب بهم بزنیدتا معطر و براق بشه.مغز گردو را به خرمای له شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید وروی خمیر پهن شده کف قالب بریزید.روی اون رو کمی کنجد یا مغز گردو بپاشید و ۲۵_۲۰ دقیقه در فر  قرار بدین تا بپزه.     نوش جان