بامیه هندی 🌼
ویژه رمضان
📝موادلازم:
· یه لیوان آب
· یه لیوان آرد
· تخم مرغ سه عدد
· یک قاشق روغن جامد
· زعفران دم کرده به میزان لازم
· بکینگ پودر یک ق چ
🍯شربت:
· یک لیوان شکر
· یک لیوان آب
· نصف لیوان گلاب
· یک ق غ آبلیمو
· دوق غ زعفران غلیظدم کرده
🌼تهیه شربت
تمام موادرا بجز آبلیمو مخلوط کنید وخوب بهم بزنید و ظرف راروی شعله بذارین بعدازجوش آمدن شعله راکم کنید و بعد از۵ دقیقه جوشیدن آبلیمو را اضافه کنید و بعدازیک دقیقه شعله راخاموش کنید واجازه بدین شربت سردبشه.
💛نکته:
اگه میخواین شربتتون براق بشه دوسه قاشق غ ازشکرکم کنید ویک ق غ گلوکز مایع به شربت اضافه کنید.
👇طرز تهیه :
آب و روغن روی حرارت میذاریم بجوش بیاد بعد یکباره آردرو اضافه کرده تند تند هم میزنیم شعله باید متوسط باشه.
حدود ده دقیقه روی شعله کم هم میزنیم تا خمیریک دست ولطیفی بدست بیاد.
بعد خمیرو میذاریم خوب سرد بشه و کمی ورز میدیم.
بعد یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کرده و هر بار حدود سه تا پنج دقیقه خمیر را همراه تخم مرغ می زنیم.
در آخرین مرحله۴ تا۵ قاشق ازشربت را همراه زعفران و بکینگ پودر اضافه میکنیم وخوب بهم می زنیم.
بعد داخل قیف ریخته به صورت گرد داخل سینی چرب شده یا روی کاغذ روغنی گرد ماسوره میزنیم.
داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ و ۲۵ دقیقه بادرجه ۱۸۰ قرار میدیم.
🌸نکته:
بایدبعداز۲۰ دقیقه بامیه هاروچک کنیم اگرازکاغذ جدا شدن ازفربیرون بیاریم.
چون نیازبه پخت کامل ندارن وتوی فر می ذاریم که شکل خودشون روحفظ کنن.
بعد از سینی جداکرده داخل روغن داغ سرخ میکنیم و داخل شربت سرد قرار میدیم .
اگر مواد خیلی سفت بود که ماسوره زدن براتون سخت بود نصف تا یک تخم مرغ به مایه اضافه کنید.
سفره هاتون پربرکت
🙏التماس دعا