کیک مارمالادی 🍰
📝مواد لازم:
· تخم مرغ ۳ عدد
· آرد ۳ پیمانه
· کره یا روغن جامد۲۰۰ گرم
· شکر یک پ
· ماست یک پ
· بکینگ پودر ۱ و۱/۴ ق چ
· وانیل ۱/۴ ق چ
· مارمالاد به میزانلازم
👩🍳طرز تهیه:
1. ابتدافر روبادرجه۱۸۰ روشن کنید.
2.کره و شکر را بزنید تا حجم بگیره.
3.تخم مرغ ها راتک تک به همراه وانیل اضافه کرده و چند دقیقه بزنید تا سفید و کشدار بشه.
4.بکینگ پودر و ماست را مخلوط کرده به مایه اضافه کنید.
5. آرد سه بارالک شده را اضافه و با لیسک هم بزنید.
6.کف قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی کنید .
۲/۳.7مایه کیک رادر قالب بریزید.
8.مارمالاد دلخواه رو روی مایه کیک بریزید و پخش کنید
توجه کنید مارمالاد از دیواره قالب فاصله داشته باشه.
9.به بقیه مایه کیک کم کم آرد اضافه کرده وهم بزنید تا مثل خمیر شیرینی فرم بگیره .
10. این خمیر راباوردنه بازکرده و بصورت نوار باریک برش زده و به حالت حصیری روی مارمالاد بچینید.
11. از مخلوط زرده و زعفران کیک رو رومال کنید .
باکنجد یا سیاه دانه روی کیک رو تزیین کنید .
12. مواد کیک رو بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بذارین.
۵دقیقه پایانی گریل روشن کنید.
❤نوش جان