پای آناناس 🍍
دوستان این پای آناناس بافت بسیار لطیفی داره فقط نکات رو رعایت کنید حتی اگر تجربه شیرینی پزی نداشته باشیدطبق دستور پیش برید امکان نداره نتیجه عالی نشه.
شروع👇:
· کره ۱۰۰ گرم
· روغن مایع ۸۰ گرم
· پودر قند ۲۰۰ گرم
· وانیل ۱/۴ ق چ
· آرد قنادی ۲۰۰ گرم
· بکینگ پودر ۱ ق چ
· نشاسته ذرت یک ق س
· پودر نارگیل ۴ ق غ
· شیر هم دمای محیط ۱/۴ پیمانه
· آب کمپوت آناناسیک چهارم پیمانه
· کمپوت آناناس یک قوطی
🌸ابتدافر رو بادرجه۱۸۰ روشن کنید.بعد چهار تا تخم مرغ و یک کره ۱۰۰ گرمی و شیر رو از یخچال خارج کنیدهم دمای محیط بشن.آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو سه بار الک کنید و کنار بذارید.قالب های پای رو داخل سینی فر بچیند و کپسول مخصوص پای رو داخل قالب ها قرار بدید.حلقه های آناناس رو برش بدید بصورت نیم دایره.در ظرفی کره و پودر قند و روغن مایع رو باهمزن خوب بزنید تا کرم رنگ و لطیف بشن وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تخم مرغ ها رودانه دانه اضافه کنید و هر کدام رو۳۰ثانیه رو مخلوط کنید.مخلوط آرد رو طی سه مرحله اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید .پودر نارگیل و شیر و آب آناناس رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .مواد لطیفو یک دستی بدست میاد داخل قالب ها بریزید بهتره از ملاقه استفاده کنید تا همه یک اندازه در بیاد در آخر هم یک برش آناناس روی هر کدام از پای ها قرار بدید خیلی قالب ها رو پر نکنید. سر قالبها خالی باشن داخل فر قرار بدید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت برای فر من این زمان پخت بود تا کامل طلایی شد بسته به نوع فر زمان بدید این مقدار به من ده عدد پای آناناس داد وزن هر کدوم از پای ها حدودا ۱۰۰گرم بود در آخر هم با پودر پسته تزیین کردم .
❤نوش جانتون