مارمالاد سیب
مواد لازم:
· سیب یک کیلو
· شکر یک کیلو
· وانیل یک چهارم ق چ
· پودر گل سرخ یک ق چ
· آبلیمو ۲ قاشق غ
· ورق ژلاتین ۲عدد
· کمی زعفران
🍎طرز تهیه
سیب ها را پوست گرفته هسته ها را در بیارین میتونین سیب ها را مربع های ریز کنید یا رنده کنید یا با خردکن ریزشون کنید.یه قابلمه جا دار بردارین که مارمالادتون قشنگ جا برای هم زدن و پختن داشته باشه.قابلمه برای پخت مربا و مارمالاد اگه لعابی باشه بهتر اگه نبود تفلون باشه. سیبها را با۲لیوان آب بذارین بپزه.سیب ها که پخته و نرم شد شکر و زعفران را اضافه کنیدو وقتی بجوش اومدشعله روکم کنید تا باشعله ملایم پخته وغلیظ بشه.
🍏نکته:اگه سیب شما ترش بود نصف لیوانشکراضافه کنید.
وقتی مارمالادشما به غلظت کافی رسید ؛دوورق ژلاتین روکه باآب سرد حل کردین داخل قابلمه ریخته وخوب بهم بزنید. چند جوش که خورد آبلیمو و وانیل رواضافه کنید ؛بهم بزنید و شعله را خاموش کنید.
🍏نکته:
برای اینکه بدونید مارمالاد به غلظت کافی رسیده قبل ازریختن ژلاتین یه قاشق از اون را توی بشقاب بریزید سرد که شد نگاه کنیداگه شهدش هنوز شل بودبذارید بجوشه تا قوام بیاد اگه غلظتش مثل عسلبود شعله رو خاموش کنید
🍎نکته:
اگه ورق ژلاتین نداشتین یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را حل کنید و داخل مارمالاد بریزید اگه پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین نبود.نصف بسته پودر ژله آلورا یا لیمو یا سیب را به مارمالاداضافه کنید.
🌹پودر گل سرخ دلخواه هست.منگل سرخرا برای عطر بیشتر ریختم خیلی عالی شد.میتونید چند تا هل درسته درون مربا یا مارمالادبریزید و آخر کار هل ها را دربیارید.
مارمالاد؛راحتما درظرف دربسته نگهداری کنید.
💌تمام