گلت توتفرنگی
· توت فرنگی : نیم کیلو
· شکر: 4 قاشق غذاخوری
· نشاسته ذرت : 1 و1/2 ق چ
🌸مواد لازم برای خمیر:
آرد: 2 پیمانه
· کره سرد : 100 گرم
· آب یخ: 4 تا 6 ق غ
· شکر: 2 ق غ
· زرده تخم مرغ 1 عدد
· 2 ق غ شکر
👩🍳طرزتهیه:
توت فرنگی ها روشسته وبرگش رو جداکنید و بعد دو نیم کنید.شکر و نشاسته رو خوب مخلوط کنید و بعد روی توت فرنگی ها ریخته و کناربذارین. کره روخرد کنید با آرد و 2ق غ شکر و وانیل توی ظرف گودی بریزید و بانوک انگشتان خوب هم بزنید . آب رو بهش اضافه کنید و با دست خوب ورز بدین تا خمیر یک دستی که بدست نمی چسبه درست بشه.خمیررو به 3 قسمت تقسیم کنید و هر تکه رو گرد کنید و روی میز کار با کمک وردنه باز کنید.داخل خمیرها رو با برس زرده تخم مرغ زده شده بمالید و بعد مقداری توت فرنگی بریزید کناره های خمیر رو روی توت فرنگی ها جمع کنید و دوباره روی خمیر رو کمی با برس تخم مرغ بمالید و بعد مقداری شکر رو روی خمیر ها بپاشید.
فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید و گلت ها رو بزارید داخل فر به مدت25-30 دقیقه یا تا وقتی که روشون طلایی بشه .
بعد روی هر کدوم از گلت های نیمه گرم یک اسکوپ بستنی بذارید .