دسرانبه
· انبه 2 عدد
· پودر ژلاتین 3 ق غ
· شیر 3 پیمانه
· آب سرد نصف پیمانه
· شکر نصف پیمانه
· وانیل نصف ق چ
· خامه صبحانه 1 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید ومرتب هم بزنید تا ژلاتین در آبحل شده و رنگ آن شفاف بشه.
انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کنید و در کاسه ای بریزید. تکه های درشت آن را کمی خرد کرده،همراه شیر و شکر در مخلوط کن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل بشه.
خامه و وانیل رابه مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و باز کمی هم بزنید. مایه دسر آماده است.
مایه آماده را داخل قالب دلخواه بریزید. و 4-3 ساعت در یخچال بذارید تا کاملا سفت شده و ببنده.
بعد با میوه دلخواه تزیین کنید.