شیرینی میکادو
· آرد نخودچی : یک لیوان
· آرد سفید یا آرد گندم: دو لیوان
· پودر قند : سه چهارم لیوان
· کره : صد گرم
· روغن مایع : سه چهارملیوان
· پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
· پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری
· نان میکادو : ۶ ورق
👩🍳شروع:
آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم وتفت دادم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردمو پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یک ساعت گذاشتم داخل یخچال ازیخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم.
میتونید روشو با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین کنید.