🍞نان لقمه ای مغزدار
📝موادلازم
· آرد حدود۴ پیمانه
· مایه خمیر فوری ۱ ق غ
· ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
· یک لیوان شیر ولرم
· ۱ عدد تخم مرغ
· یک زرده برای رومال
· یک ق غ شکر ریز
· یک ق چ نمک
· داخل نان ؛ جعفری خرد شده و پنیر سفید
· یادارچین وشکرومغز گردوی خردشده
👇طرز تهیه :
ابتدا نصف شکرومایه خمیر را داخل شیرمیریزیم وچنددقیقه استراحت می دیم تا تخمیربشه. بعد در ظرف گودی بقیه شکر و کره راخوب میزنیم تا کرم رنگ وپوک بشه.حالا تخم مرغ را اضافه کرده وبه حدی بهم میزنیم که یکدست بشه.بعدما یه خمیرعمل آمده رابه مخلوط قبلی اضافه میکنیم بازبهم میزنیم . درآخرآرد و نمک رامخلوط کرده الک میکنیم وکم کم به مایه قبلی اضافه کرده وبهم میزنیم تا خمیری نرم درست بشه که بدستنچسبد.روی خمیررامی پوشانیم ودرجای گرم قرارمیدیم تادوبرابربشه.بعدازیک ساعت پف خمیر را باورز دادن چنددقیقه ای میگیریم و از خمیر چانه های کوچک درست می کنیم. وسط خمیرمواد دلخواه بذارید و خمیر را شکل دهید . خمیر را مانند لب بیضی کنید و وسطش خط بیندازید. رومال را با زرده هم زده با چند ق شیر درست کنید و با قلم مو روی آن بمالید . کنجد یا سیاه دانه روی نانها بپاشید.توی سینی فر کاغذ انداخته ونانها را بافاصله بچینید. فر رااز قبل گرم و روی ۱۸۰ درجه روشن کنید .حدود 30 تا 35 دقیقه زمان می بره تابپزه و طلایی بشه .