دسرتوتفرنگى🍓🍓
· پوره توت فرنگى يكليوان
· شير سرد دو ليوان
· نشاسته ذرت ۵ق غ
· آرد گسفید ۳ ق غ
· شكر ۶ ق غ
تهیه:
ابتدا شكر و آردو نشاسته ذرت وشير رو مخلوط كردم، و رو حرارت ملايم هم زدم تا جوش بياد و غليظ بشه،،پوره توت فرنگي رو از صافي رد كردم و داخلش ريختم ،با حرارت ملايم هم زدم تا غليظبشه شيرينيش رو ميتونيد چك كنيد، بعد از اينكه غلظتش مناسب شد،داخل ظرف ريختم و حدود دو ساعت داخل يخچال گذاشتم و بعد تزيين كردم،🍓🍓