02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شيريني شستي زنجان
شيريني شستي زنجان

شيريني شستي زنجان

 

شيرينی شستی که خيلی راحت وخوشمزه اس . توی شهر زنجان بهش ميگن شستی چون بعد ازآماده شدن شيرينی باشست وسطش رو کمی گودمي کنن وزرده تخم مرغ يا زعفران می مالن.این شيرينی درشهرقزوين به پادرازی معروفه.

مواداوليه:

روغن جامد  ۱۰۰ گرم يک سوم ليوان

پودر قند ۵۰ گرم  يک سوم ليوان

آرد برنج ۲۰ گرم يا ۱/۵ ق غ

آرد سفيد تقريبا۱۷۰ گرم کمی بيشتر از يک ليوان

پودر هل ۱/۲ ق چ

کمی گل سرخ يا زعفران غليظ برای تزيين

   شروع👇

من خودم از  روغن نيمه جامد استفاده کردم .

پودر قند الک شده و روغن و پودر هل رو با هم مخلوط و بعد ۲ دقيقه با همزن زدم تا رنگش کرم رنگ  و سبک بشه . بعد آرد برنج الک شده رو ريختم و بعدآرد سفيد الک شده رو ريختم و با قاشق هم زدم . در ريختن آرد دقت کنيدفقط تا جايی بريزينکه خمير به دست نچسبه . ريختن زياد آرد کيفيت شيرينی  رو پايين مياره .

مصرف آرد کاملا تقريبيه که برای من ۱۷۰ گرم استفاده شد .

بعد از خمير من هرکدوم رو به اندازه ۱ ق م  برداشتم و کف دستبه شکل اشک در آوردم و بعد روش با چاقو خط انداختم  .روي اين شيرينی ديده باشين يه خال کوچولو می زنن اون زعفران غليظ هستش که با خلال دندن روش می زنن که من گل سرخ  پاشيدم که سليقه ايه .بعد داخل سينی که چيده بودم و فر که از به ربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه تايم دادم و بعد از پخت که کاملا خنک شد از سينی فر جدا کردم .

🔴 حدودا ۲۰ عدد شيرينی ميشه.

🔴 ماندگاريش هم بسيار بالاست تاچندين ماه توی طرف درب بسته توی محيط خنک (الزامي به يخچال نيست ) عالی و با کيفيتمی مونه .

🔴توي فر دست ساز هم ميشه  درست کنيد.