شیرینیک مارمالادی
بیسکوییت مغزدارعید
مواد لازم:
· ۱۷۰ گرم کره هم دمای محیط
· ۲/۳ پیمانه شکر
· ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد
· تخممرغ یک عدد
· بیکینگ پودر نصف ق چ
· وانیل و نمک کمی
· مارمالاد غلیظ به میزان لازم
👇شــــــــــروع:
ابتدا کره نرم رابا شکر ۵ دقیقه هم میزنیم تا سبک و روشن بشه.تخم و وانیل را اضافه کرده و دو دقیقه هم میزنیم. آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر در ظرف جمع بشه.
🌸نکته مهم:
درتهیه خمیر همه شیرینیهای خشک ؛خمیر رافقط درحدی که بدست نچسبه ورز بدین. اگرخمیررا ؛زیاد ورز بدین به روغن میفته و شیرینی خشک میشه.مواد را به صورتدو تا مستطیل باقطر۳_۴ سانت درمیاریم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم میذاریم.وسطشون رو با یه وسیله مثل دسته کفگیرچوبی یا .... گود میکنیم و داخلشون رو مربای دلخواه رو میریزیم ( من خودم مارمالاد انجیر ریختم 😋)با دمای ۱۸۰ درجهبه مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده میپزیم.بعد از پختن یک ساعت استراحت میدیم ؛بعد با چاقوی اره ای تیز برش میزنیم.
♥نوش جان♥