02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینیک مارمالادی
شیرینیک مارمالادی

شیرینیک مارمالادی

بیسکوییت مغزدارعید

مواد لازم:

·        ۱۷۰ گرم کره هم دمای محیط

·        ۲/۳ پیمانه شکر

·        ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد

·        تخم‌مرغ یک عدد

·        بیکینگ پودر نصف ق چ

·        وانیل و نمک کمی

·        مارمالاد غلیظ به میزان لازم

👇شــــــــــروع:

ابتدا کره نرم رابا شکر ۵ دقیقه هم میزنیم تا سبک و روشن بشه.تخم و وانیل را اضافه کرده و دو دقیقه هم میزنیم. آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر در ظرف جمع بشه.

🌸نکته مهم:

درتهیه خمیر همه شیرینیهای خشک ؛خمیر رافقط درحدی که بدست نچسبه ورز بدین. اگرخمیررا ؛زیاد ورز بدین  به روغن میفته و شیرینی خشک میشه.مواد را به صورتدو تا مستطیل باقطر۳_۴ سانت درمیاریم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم میذاریم.وسطشون رو با یه وسیله مثل دسته کفگیرچوبی یا .... گود میکنیم و داخلشون رو مربای دلخواه رو میریزیم ( من خودم مارمالاد انجیر ریختم 😋)با دمای ۱۸۰ درجهبه مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده میپزیم.بعد از پختن یک ساعت استراحت میدیم  ؛بعد با چاقوی اره ای تیز برش می‌زنیم.

       نوش جان