کیک هویج گردو
اگه میخواین توقرنطینه حوصله تون سرنره خودتون رومشغول کاری بکنید.مثلا پختن کیک وشیرینی.....
😂😝😂😝
این دستوربرای تهیه کیک هویج واقعا عالیه وبافت کیک اونقدر نرم وپنبه ایه که ۳ سوته غیب میشه.
موادلازم :
· تخم مرغ ۴ عدد
· آب جوش ۲ ق س
· روغن مایع ۲۵۰ گرم
· گردو (ریزخردشده) ۵۰ گرم
· شکر ۳۰۰ گرم
· آرد ۳۰۰ گرم
· بکینگ پودر 2 ق چ
· جوش شیرین ۱/۴ق چ
· دارچین 1/2 ق س
· هویج رنده شده ۳ پیمانه
روش تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن و بعد قالب میان تهی دیواره بلند را پس از چرب کردن آرد پاشی میکنیم. تخم مرغ و شکر را با دور تند همزنحدود ۵ دقیقه میزنیم بعد در همان حال آب جوش را اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگر میزنیم بعد روغن اضافه میکنیم ۳۰ ثانیه میزنیم ، پودر گردو را هم پس از اضافه کردن در حد مخلوط شدن هم میزنیم و همزن را کنار میزاریم. آرد، بکینگ پودر،جوش شیرین و پود دارچین را الک کنید و در سه مرحله با لیسک و به صورت دورانی آرام مخلوط با مواد کنید. هویج رنده شده را هم مخلوط کنید و بعد در قالب بریزید. قالب را در طبقه وسط فر بزارید و یک ساعت زمان بدین و بعدازاینکه یه ربع از پخت گذشت هر ۱۵ دقیقه ۵ درجه از دمای فر کم کنید در این مدت در فر به هیچ عنوان نبایدبازبشه. وقتی یک ساعت تمام شدبا یک سیخ چوبی وسط کیک چک کنید اگر سیخ چوبی تمیز بودفر را خاموش میکنیم در غیر اینصورت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان میدیم.
برای خروج کیک از قالب کیک باید کاملا حرارت خود را از دست داده باشه، سپس کناره ها را با کارد آزاد کنید و با ضربه های آرام به قالب کیک را خارج میکنیم. این کیک به دلیل وجود هویج و تر بودنش باید در یخچال به همراه درپوش بمونه و بهترین زمان نگهداری و ۳ روز است.
❤نوش جانتون