شيرينى عيد
شيرينى برشتوك😉
اول نصف پیمانه آردگندم رو روی شعله بزارید تا بوی خامی آرد بلند بشه حدود ده دقیقه بعد نصف پیمانه آرد نخودچی رواضافه کنید و باهم تفت بدید حدودپنج دقیقه بعد برای اطمینان خاطر یه دور از الک رد کنید حالا بهش یک سوم پیمانه روغن رو اضافه کنید تا مخلوط بشه بعد یک سوم پیمانه پودرقند رو اضافه کنید و هل وقتی مخلوط شدن خاموش کنید .مواد نه شل هست نه خیلی سفت مثلفیلم اگر سفت بود در حد یک ق روغن بزنید اگر شل بود کمی آرد رو بو بدید اضافه کنیدمواد رو بزارید تا از داغی بیافته دست میزنید نسوزه اگر مواد خیلی داغ باشه شکلات روآب میکنه اگر سرد باشه باهم مچ نمیشن و موقع خارج کردن جدا میشه پس گرم باشه یه قم خوری از مواد رو روی شکلات بریزید با ق یا انگشت فشرده کنید تا صاف بشه و یکدست دراخر بزارید یخچال بعد که خودش رو گرفت راحت از قالب جدا کنید