شیرینی کره ای😊
دوتا کره حیوانی۵۰گرمیرو ۲۵گرم مارگارین و ۵۰گرم پودرقندرو۳دقیقه میزنیم.بعد يك زرده واسانس هل اضافه میکنیم ۲دقیقه دیگه باهمزن میزنیم.. ۱۵۰گرم آردالک شده به مایه قبلی اضافه کرده بانوک انگشت مخلوط میکنیم تاخمیر یک دستی بشه.توی کیسه فریزر گذاشته به قطر نهایتا نیم سانت بازمیکنیم.به شکل دلخواه کاتر میزنیم.توی سینیکه کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم .یه زرده باکمی عسل مخلوط کرده روی شیرینیها رومال میکنیم. بادمای ۱۷۵ بمدت ۱۵دقیقه میپزیم. بایدلبه های شیرینی طلایی بشه.
🌹نوش جان