سس مارینارا
· برای2 پیمانه
· مواد لازم
· گوجه فرنگی 8 عدد
· آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
· آویشن 1 قاشق غذاخوری
· پیاز 2 عدد
· سیر 4 حبه
· جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
· ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
· روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
🍅شروع🍅
مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایه و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و … یعنی در هر غذایی که مایل باشید طعم گوجه را بهآن اضافه کنید میتونید از سس مارینارا استفاده کنید. ولی احتمالا کاربردی ترین کاربرداین سس خوشمزه سرو به همراه اسپاگتیه. برای تهیه مارینارا راه های مختلفی وجود داردو هر کس آن را به شیوه خودش درست میکنه. شاید شما هم سبک مخصوص خودتان را برای تهیه سس گوجه داشته باشید. اما اگه دوست دارید نوعی سس مارینارا با طعمی عالی دلشته باشیداین دستوررواجراکنید. تهیه این سس فقط به چندماده ساده احتیاج داره که معمولاً توهرخونه ای پیدا میشه.
طرز تهیه:
روغن زیتون، پیازو سیر خرد شده را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم تفت بدین تا نرم بشن. بعد گوجه فرنگی های پوست کنده و ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. با حرارت ملایم اجازه بدین ۲۰دقیقه آروم بجوشه.