ژله حبابدارقلبی❤
مواد لازم:
· ژله آلوئه ورا:۱/۵ بسته
· ژله قرمز: ۱ بسته(مثل آلبالو )
· بستني وانيلی لیوانی:۱ عدد
طرز👇 تهیه:
💕ژله ي قرمز رو با۱ ليوان آبجوش حل كنيد (بن ماری) و وقتی کمی خنک شد، بستنی رو اضافه و حسابي هم بزنيد؛داخل ظرف مناسب بريزيد (من تو پیرکس ریختم؛ ظرف كوچيک باشه بهتره چون قلب پهن تر وسه بعدي تر میشه). حالا بذاريد داخل يخچال و بعد که بست، با کاتر قلب قالب بزنيد.
💕۱ بسته ژله ی آلوئهورا رو با ٢ ليوان آبجوش حل كنيد (بن ماري) تا شفاف بشه. بعد داخل ليوان یا ظرف موردنظر بريزيد (حدود ۱/۴ لیوان رو خالی بذارید) و بذاريد يخچال تا نیم بند شه (من حدودا۲۰ دقیقه داخل فریزر میذارم، اما چک كنيد چون دمای یخچال ها و فریزر ها متفاوتن و یهوقت زودتر يا ديرتر نيم بند نشه).
*نيم بند یعنی وقتي انگشت ميزنید بچسبه و کمی بالا بیاد.
بعد بياريد بيرون و با چنگال از یه طرف شروع به هم زدن کنید تا حباب تشکیل بشه؛ حالا قلب هارو با دستبه شکل پراکنده داخل ژله بذاريد.
💕نصف بسته ژله ی آلوئهورا رو با ۱ لیوان آبجوش بن ماری کرده و وقتی خنک شد، روی کار بریزید تا سطح ژله صاف و زیبا بشه.