کیککشمشی
· آردسفید (آرد۳ صفر)۲ونیم لیوان
· شکر۱ لیوان
· روغن مایع ۱ لیوان
· شیر۱ لیوان
· وانیل نوک ق چ
· بکینگ پودر ۲ ق م
· کشمش پلویی ۲ ق غ
· تخم مرغ ۳ عدد
· پودرهل نصف ق چ
شـــــ👩🍳ـــــروع:
ابتدافر رو با درجه۱۷۰ (سانتیگراد)روشن می کنیم.تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حدودا ۲دقیقه هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.حالا شیر رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد روغن رو اضافه کرده بازم هم میزنیم حالا همزن رو میذاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و پودرهل رومخلوط کرده و سه بار باهم الک می کنیم وبعد کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک و بصورت دورانی هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه. باشه.درآخرکشمش ها رو داخل آرد غلتانده و داخل مواد کیک میریزیم . قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم مواد کیک رو داخلش ریخته و در فرگرم قرار میدیم. حدودا ۳۵تا۴۵دقیقه طلایی وپخته میشه.
❤️نوش جاااان