شیرینی مرنگ
(پفکی)
مواد لازم :
· پودر شکر(یا شکر):۱لیوان
· سفیده تخم مرغ:نصفلیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ)
· وانیل:۱چهارم ق چ
· هل ساییده: ۱ ق چ
· پودر کرم تارتار:۱چهارمقاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید
· طرز تهیه شیرینیمرنگ:
۱٫ اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور کند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.بایداونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با برگرداندن ظرف ازش نریزه.
توی این مرحله کمیهل آسیاب شده و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید.
۲٫ کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنیدیا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای ۱۱۰ درجه سانتی گراد یا ۲۳۰درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا ۱۰ دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و اجازه بدید شیرینی ۲۰ دقیقه بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید۱ ساعت دیگه داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرینی به یخچال منتقل کنیدو ۲ ساعت اجازه بدید حسابی خنک بشه .
این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره!
۳٫ ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما ۱ ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرار بدید.
💛نکات:
۱)میتونید داخل مرنگ مقداری پودر کاکائو،پسته،گردو و هر چیز دیگه ای بریزید.
۲)مرنگ اگر خوب پخته شده باشه با یه ضربه به راحتی از سینی جدا میشه.
۳)میتونید به جای چرب کردن سینی از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.
۴)اگر به جای پودرشکر از شکر استفاده میکنید زمان زدنتون زیاد تر میشه.
۵)اگر دوست داشتیدمیتونید برای مرنگ مغز بذارید که میتونه شامل کاکائو،پسته،بادام یا گردو و هر چیز دیگریباشه!
۶)دقت کنید ظرفیکه مایه روداخلش آماده میکنید ذره ای چرب نباشه ؛که نتیجه کارشما خراب میشه.
بدو؛بدوعیداومد...
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸