سوهان عسلی مغزدار
ویژه عید
موادلازم:
· شکر یک پیمانه
· عسل پنج قاشق غ
· روغن دو قاشق غذاخوری
· زعفران حل شده غلیظ حدود ۲قاشق غ
انواع مغزی(من ازکنجد,تخمه آفتابگردون,شاهدانه,گردو و بادام نیم کوب شده,استفاده کردم)نصف پیمانه
✏طرز تهیه:
شکر و روغن را درقابلمه کوچکی ترجیحا تفلون(چدن اصلا نباشه)ریخته و روی حرارت ملایم بذارید تاشکر کاملاحل شده و طلایی رنگ بشه(به رنگ دلخواه دربیاد) .هرچند دقیقه قابلمه را ازدودسته گرفته و مواد رو آرام بشکل دورانی هم بزنید .
سپس عسل را ریخته,یه تفت کوچک داده,بعد زعفران را افزوده و در آخر مغزی دلخواه را اضافه کنید. سپس روی سینی چرب شده با قاشق مرباخوری بافاصله بریزید. به محض سفت شدن به کمک کاردک یا چاقو از سینی جداکنید.
🌼نکته:
❣شما میتونید بجای روغن از کره استفاده کنید که در این حالت،کره رو بعد از کاراملی شدن شکر اضافه کنید.
❣بعد از اضافه کردن مغزها در صورت تمایل،کمی هم بزنید تا مغزها کمی برشته بشن.
عید اومد؛بهار اومد