شیرینی مغزدار
ویژه نوروز
📝مواداولیه
· كره نرم 100-150گرم
· پودر قند 80-90 گرم
· تخممرغ 1 عدد
· اسانس هلو یا غیره(اختیاری)
· وانےل چند قطره
· شیر 1 قاشق سوپ خوری(من نداشتم مخلوط خامه و آب زدم)
· آرد 300 گرم
· پودر كاكائو 20 گرم
روش پخت:👇
داخل سینی كاغذ روغنی بذارین بعد كره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست بشه. سپس تخممرغ،وانیل و شیر را اضافه کنین و بزنین.بعد 280 گرم از آردرو اضافه کنین و مخلوط کنین.خمیررو نصف کنین و به یکیش 20 گرم آرد به مراه اسانس هلو یا غیره و به دیگری پودر کاکائواضافه کنین.بعد داخل سلفون بذارین و 15 دقیقه بذارین توی یخچال، در این حین فر رو180 درجه روشن کنید .بعد خمیر هارو به ضخامت حدود 6 میلیمتر باز كنید و کاتر بزنین(اگه از کاتر ساده استفاده کنین نازکتر باز کنین) و در سینی بچینید. حدود 12 دقیقه بپزید.بعداز سرد شدن تزیین کنید.بااین مقدارمواد حدود ۱۵ عددشیرینی بادرست میشه.