شیرینی فندقی ترکدار
🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰
· 👇موادلازم:
· 250 گرم آرد (حدود2 پیمانه که اگه دیدین خمیر خیلی شله بیشتر میزنین)
· 75 گرم پودر نارگیل(حدود نیم پیمانه)
· 75 گرم پودر فندق(حدود نیم پیمانه)
· 75 گرم پودر قند(حدود نیم پیمانه)
· 100 گرم شکلات رنده شده
· 100 گرم نوتلا یاهر کرم شکلاتی دیگه که در مایکروویو نرم شده و ولرمه، ولی گرم نه
· 10 گرم جوش شیرین(میتونین همون قدر بکینگ پودر بزنین)(عامل اصلی ترکها،جوش شیرینه.)
· 5 گرم بکینگ پودر
· 1 قاشق غذاخوری پریا 15 گرم پودر کاکائو
· 250 گرم کره یا مارگارین
· 1عدد تخم مرغ
👩🍳روش تهیه:
بجز کره و تخم مرغ،همه موادرو درظرف مناسبی ریخته وخوب مخلوط کنید. ، بعد کره نرم و تخم مرغ رو اضافه کنید وبانوک انگشتان ورز بدین، تاخمیر نرم و لطیفی درست بشه.از خمیر توپهای به اندازه گردو بردارین و داخل سینی فر که توری یاکاغذ روغنی گذاشتین بچینین با فاصله. 10-12 دقیقه در فر از قبل گرم شده 170 درجه بپزین.کناره هاش سفت میشه و روش فشار دادنی نرم.بعد بینشون، نوتلا، مارمالاد، گاناش، شکلات تخته ای نرم شده یا هرچیز دلخواه بذارین.