02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی فندقی ترکدار
شیرینی فندقی ترکدار

شیرینی فندقی ترکدار

🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰🍪🌰

·        👇موادلازم:

·        250 گرم آرد (حدود2 پیمانه که اگه دیدین خمیر خیلی شله بیشتر میزنین)

·        75 گرم پودر نارگیل(حدود نیم پیمانه)

·        75 گرم پودر فندق(حدود نیم پیمانه)

·        75 گرم پودر قند(حدود نیم پیمانه)

·        100 گرم شکلات رنده شده

·        100 گرم نوتلا یاهر کرم شکلاتی دیگه که در مایکروویو نرم شده و ولرمه، ولی گرم نه

·        10 گرم جوش شیرین(میتونین همون قدر بکینگ پودر بزنین)(عامل اصلی ترکها،جوش شیرینه.)

·        5 گرم بکینگ پودر

·        1 قاشق غذاخوری پریا 15 گرم پودر کاکائو

·        250 گرم کره یا مارگارین

·        1عدد تخم مرغ

👩🍳روش تهیه:

بجز کره و تخم مرغ،همه موادرو درظرف مناسبی ریخته وخوب مخلوط کنید. ، بعد کره نرم و تخم مرغ رو اضافه کنید وبانوک انگشتان  ورز بدین، تاخمیر نرم و لطیفی درست بشه.از خمیر توپهای به اندازه گردو بردارین و داخل سینی فر که توری یاکاغذ روغنی گذاشتین بچینین با فاصله. 10-12 دقیقه در فر از قبل گرم شده 170 درجه بپزین.کناره هاش سفت میشه و روش فشار دادنی نرم.بعد بینشون، نوتلا، مارمالاد، گاناش، شکلات تخته ای نرم شده یا هرچیز دلخواه بذارین.