بقچه بادمجون
بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید. برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه رویهم بگذارید و پلو را اماده و پخته شده را روی بادمجان ها ریخته و بادمجان ها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و درفر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند. برای روی بادمجان ها 150 گرم گوشت خرد شده و پخته شده را در تابه تفت دهید وسپس روی ان کمی کره و رب ویک عدد گوجه کوچک پوست گرفته خرد شده و فلفل و نمک بریزید و دوباره تفت دهید و در آخر این مخلوط را روی بادمجان ها بریزید و با جعفری تزیین کنید و سرو کنید.