شیرینی نارگیل سوخته
شیرینی عید
شاید علت نامگذاری شیرینی نارگیل سوخته استفاده از نارگیل برشته و تفت داده شده است که باعث ترد وکرانچی شدن شیرینی میشه. coconut burned یه شیرینی هیجان انگیز برای نوروزو یا یه عصرانه متفاوت در کنار چای می تونه باشه.
مواد👇اولیه:
· نارگیل تست شده(بوداده): ۸۰گرم برای خمیر+ ۵۰ گرم برای تزیین
· پودرشکر : ۸۰ گرم
· آرد : ۲۷۰ گرم
· کره : ۱۵۰ گرم
· تخم مرغ: ۱ عدد
· وانیل : نوک ق چ
· شکلات تخته ای خردشده: ۱۰۰ گرم
· اسانس نارگیل :۱/۲ ق چ
👩🍳طرز تهیه :
ابتدا پودر نارگیل را داخل تابه ای ریخته روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تاتست شده و طلایی رنگ بشه.
هم زدن مرتب نارگیل ها باعث یکدست رنگ گرفتن اون میشه. بهتره پودر نارگیلی تهیه کنید که چرب باشه. پس ازتست شدن فوری تو ظرف دیگه بریزید تا بیش از اندازه تغییر رنگ نده و کاملاً خنک بشه.کره را خرد کرده و همراه پودر شکر با همزن 2 دقیقه بزنید. اسانس نارگیل، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 1 دقیقه دیگه بزنید تا یکدست و پوک بشه. ۳/۴ آرد رو داخل مایه تخم مرغی الک کنید و با قاشق آرام هم بزنید. در صورت نیازو با توجه به نوع آرد با قاشق، کم کم آرد بریزید. با نوک انگشتان خمیر را جمع کنید.مقدار آرد در حدی باشه که خمیر به دست نچسبه. خمیر را نیم ساعت داخل کیسه نایلونی استراحتبدین.بعد از استراحت خمیر را بین 2 تا لایه کاغذ روغنی و یا نایلون با وردنه به ضخامتنیم سانتی متر باز کنید. به وسیله خط کش به مربع های 5 - 4 سانتی متری برش بدین. میتونین از کاتر مربع هم استفاده کنید. در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندین بچینید. در فریکه یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کرده اید، قرار بدین. 10 تا 12 دقیقه برای پخت شیرینی زمان لازم است تا لبه های شیرینی رنگ بگیرد و زیر شیرینی کمی طلایی شود. شیرینی بعد از پخت باید کاملاً سرد بشه بعد ازسینی خارج کنید. حالابرای تزیین،شکلات را بن ماری کنید. گوشه شیرینی را داخل شکلات بزنید و با مخلوطی از پودر نارگیل تست شده و ساده (دو رنگ) تزیین کنید.
🌹عید امسال باشیرینی خانگی پذیرایی کنید.