شیرینی گردویی 🍘
این شیرینی هم ترده هم نرم، داخل دهنم حل میشه..😋😋
مخصوص مهمانهای عزیز نوروزی
مدت پخت : 45 دقیقه
برای 36 عدد
👇موادلازم:
· 1 پیمانه یا 225 گرم کره همدمای اتاق
· 1/4 پیمانه شکر
· 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
· 2 پیمانه یا حدود 256گرم آرد
· 1/2 قاشق چایخوری نمک
· 1 پیمانه گردو خرد شده که تست شده در فر و سرد شده
· پودر قند برای غلطاندن
شروع:👇
ابتدا برای تست کردن گردوها،فر رو در دمای 180 درجه بذارین و گردو هارو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، پخش کنین و حدود 5-6 دقیقه بپزین تا فقط بودار شن ؛ خیلی زود میسوزن، پس مواظب باشین.سپس فر رو در دمای 148-150 درجه بزارین، داخل دو تا سینی فر، کاغذ روغنی بذارین. در کاسهبزرگی، با سر پدالی همزن برقی، کره، شکر و وانیل رو اونقدر بزنین تا سبک و پفی بشه،حتما باید به این مرحله برسه، سرعت همزن رو کم بذارین و آرد، نمک و گردو هارو اضافه کنین و هم بزنین تا فقط مخلوط بشن، بیشتر نه، میتونین از لیسک هم استفاده کنید در این مرحله.حالا خمیر رو به توپکهای به اندازه 2ونیم سانتیمتر تقسیم کنین.زیاد با خمیر بازینکنین، دیدین به روغن میافته بذارین یخچال 10-15 دقیقه. توپک هارو با فاصله ۳ سانتیمتراز هم، داخل سینی بچینین، 45 دقیقه بپزین تا زیرشون قهوهای طلایی بشه. بعد ازاینکه5 دقیقه سرد شدن، داخل پودر قند بغلطانین، و بعد ازینکه کاملا سرد شدن، دوباره داخل پودر قند بغلطانین.داخل ظرف دربسته و در دمایاتاق، تا 5-6 روز میمونن.