باقلواتاتلى شانه اى تركيه
شیرینی عید
· كره يا مارگارين=١٥٠گرم
· پودرقند=يك ق غ
· تخم مرغ=٢عدد
· زرده تخم مرغ براىرومال=يك عدد
· ماست=يك ق غ
· پودر نارگيل يك قغ
· آرد ايرميك=يك قغ
· (آرد سمولينا بهتركى ايرميك ميشه وباعث لايه اى شدن باقلوا ميشه ولى اگه پيدانكردين مى تونيد نشاسته ذرت بزنيد)
بيكينگ پودر =يك ق مرباخورى
آردسفيد=٢/٥ليوان
· مواد ميانى:
يكى از مغزجات مثل بادام يا گردوى خردشده يا پودرشده+ڪمے هل ساییده
· موادشربت
· شکر یک لیوان
· آب نصف لیوان
· گلاب نصف لیوان
· زعفران ساییده نوک ق چ
· آبلیمو یک ق م
همه ی موادبجزآبلیمو رو در ظرف مناسبی ریخته خوب بهم بزنید و بعدظرفروروی شعله بذارین تاجوش بیاد.بعدازجوش اومدن شعله روکم کنید تایک دقیقه ریزجوش بزنه وغلیظ بشه.درآخر آبلیمو رو بریزید و بهم بزنیدوشعله رو خاموش کنید.
😊طرزتهيه باقلوا:
كره وپودرقندرا خوببا همزن مخلوط مى كنيم تا سبك و روشن وپفى بشه،بعد تخم مرغها را اضافه وباز همزده تاخوب مخلوط بشن وبعد ماست و پودر نارگيل وآرد سمولينا را اضافه وخوب بهم می زنیم تا ترکیب یک دست بشه.بعد تركيب آرد وبيكينگ پودر را كم كم به مايه اضافه کرده وآرام بهم می زنیمتا خمير آماده بشه.
🌸نکته:خمیرآماده بدست نمی چسبه.
بعد از خمير گلوله هاى كوچك برداشته وروى يك شانه نو پهن كرده وفشار مى دهيم كه شيارهاى شانه روى خميرجا بندازه ،وبعد روى خمير از مواد ميانى كه به دلخواه داريم گذاشته وخمير را بلند كرده و دو تا لبه را به هم مى چسبونيم وابتدا وانتهاى نوار را طبق فيلم بهم مى چسبونيم ودرسينى شيرينى كنارهم مى چينيم ودر انتها باقلواها را با تر كيب زرده تخم مرغ وكمى زعفران با برس رومال كرده وبعد روى هركدام يك بادام خام گذاشته وسينى را در فرازقبل گرم شده صد وهفتاد درجه به مدت بيست تاسى دقیقه گذاشته وپس از در آوردن از فر بلافاصله تا داغه شربت سردشده را روى باقلواها ريخته تاشهد جذب باقلواها بشه وبعد ازده دقیقه از ظرف خارج كرده ودر ظرف سرو بچینید.
😊اين مقدار مواد حدود چهل تا شيرينى بهتون ميده.
عید ازآنچه به نظرمی آید به شما نزدیکتر است....😉