نان لوف کشمشی 🍞
· مواد لازم :
· آرد ۳ لیوان
· خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
· تخم مرغ ۱ عدد
· شیر یا آب ۱ لیوان
· روغن ۶ قاشق غذاخوری
· نمک ۱ قاشق چایخوری
· شکر ۴ قاشق چایخوری
· کمی کشمش
· قالب لوف
طرز 👇تهیه:
۱- خمیر مایه ، شیرولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزیدو مخلوط کنید؛ظرف روپوشانده و 5 – 10 دقیقه کناربذارین تا خمیر مایه عمل کنه ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقیمانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشن ، خمیرمایه را با چند قاشق آرد مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ،
کمی هم بزنید تامواد ترکیب بشن سپس باقی مانده آرد را کم کم اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردنمواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع بشه ، روی سطح کارکمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار بدین ، خمیررا 10 دقیقه ورز بدید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تاخمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
۴- داخل کاسه ایرا چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی1 ساعت استراحت بدین تا حجم خمیر 2 برابر بشه ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشاردست بگیرید. وکشمش رواضافه کنید.
داخل قالب رو چرب کرده وکف اون کاغذ روغنی بذارین.خمیرروداخل قالب شکل بدین میتونید بجای کشمش؛شکلات یاهر چیز دیگه ای بذارید .باید۱/۳ قالب خالی باشه.
۵- روی قالب رو پوشانده و ۱۵ دقیقه دیگه استراحت بدین.
۶- قالب روتوی فرگرم بادرجه ۱۷۰ بذارین تاوقتی که روی نان طلایی بشه.