77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
حلواپرتقالی
حلواپرتقالی

حلواپرتقالی

🔹یه حلوا نرم و لطیف و خوشمزه که طعم پرتقال توش حس میشه😍.

برای اینجور حلواها(غیر بوتیکی)، میشه بدون گِرَم هم پیش رفت و از هر لیوانی استفاده کرد، فقط معیار همشون،همون چیزی باشه که از اول اندازه گرفتید، یعنی مثلا شکر رو با همون لیوانی که آرد رواندازه گرفتید، اندازه بگیرید.

مواد لازم:

·        آرد سفید یا آردنانوایی: یک لیوان (۱۴۰ گرم)

·        شکر: یک لیوان(۲۱۰ گرم)

·        آب پرتقال طبیعی:یک لیوان (۲۵۰ میلی)

·        کره یا مارگارین:۵۰ گرم

·        روغن مایع: تقریبایک سوم لیوان (۷۰ میلی)

·        گلاب: یک چهارم لیوان(۶۰ میلی)

·        زعفران دم کرده:به میزان لازم

من آب ۴ تا پرتقال رو گرفتم و ازصافی رد کردم تا صاف بشه. آب پرتقال صنعتی هم میشه، ولی خب مزه‌ش کمی فرق میکنه و چون آب پرتقال های آماده شیرینن، باید تو ریختن شکر دقت کنید.

طرز تهیه:

🔸آرد رو داخل قابلمه یا تابه الک کرده و روی حرارت ملایم رو به کم، حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده (این تایم، به جنس ظرف هم بستگی داره؛ مثلا ظروف استیل و رویی،گرما رو زود انتقال میدن و زود تغییر رنگ میده).

🔸برای شربت، آب پرتقال و شکر رو روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه. بعد گلاب و زعفران رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش کنید.

🔸آرد رو بعد از تفت خوردن، دوباره الک کنید (این الک کردن مجدد، مهمه تا گوله نشه؛ البته میشه الک هم نکرد و خوب با مواد روغنی هم زد).

🔸مواد روغنی رو به آرد اضافه کرده وهم بزنید. توی این حلوا، میشه فقط روغن مایع یا فقط کره ریخت، اما من ترکیب ریختم(همش رو روغن جامد نریزید، چون حلوا خشک میشه). میزان روغن هم در حلواها چشمی و تقریبیه.

🔸در آخر شربت رو کم کم بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه.