عدسی
😜بدو بدو عدسی گرم وتازه
از قدیم عدسی به عنوان صبحانه و یا میانوعده استفاده میشه مخصوصا درروزهای سرد زمستونی.
🍋مواد لازم :
· عدس 2 پیمانه(بهتره ازعدس ریز محلی استفاده کنید)
· پیاز 2 عدد
· رب گوجهفرنگی 1 ق غذاخوری
· سیبزمینی کوچک 2 عدد
· نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
· آبلیمو ترش تازه 2 تا3 ق غذاخوری
📝طرز تهیه عدسی:
برای تهیه عدسی ابتدا؛سیبزمینیها را پوست کنده و درسته به همراه عدس شستهشده داخل قابلمه بریزید. (میتوانید سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و در اواسط پخت عدس به آن اضافه کنید.)شعله را اول زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و صبر کنید تا عدس و سیبزمینی خوب پخته شوند.
پیازها را رنده کرده ویا ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. به پیازهای در حال سرخشدن، زردچوبه وفلفل و رب گوجهفرنگی اضافه کنید.مقدار کمی آب جوش روی آنها ریخته و درب تابه را ببندیدتا پیازها با ادویهجات خوب ترکیب شده و غلیظ شوند.اگر سیبزمینی را درسته داخل عدس انداختهاید در همین مرحله، آن را از داخل غذا بیرون آورده و با پشت چنگال له کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. اینکار علاوه بر بهترکردن طعم عدسی، باعث لعابدارشدن غذا نیز میشود.
پیاز داغ و رب گوجهفرنگی سرخشده را نیز به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید عدسی باحرارت کم جا بیفتد.
خوراک عدسی را با آبلیموی تازه سرو کنید.
❤نوش جااان