02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
عدسی
عدسی

عدسی

😜بدو بدو عدسی گرم وتازه

 از قدیم عدسی به عنوان صبحانه و یا میان‌وعده‌ استفاده میشه مخصوصا درروزهای سرد زمستونی.

🍋مواد لازم :

·        عدس 2 پیمانه(بهتره ازعدس ریز محلی استفاده کنید)

·        پیاز  2 عدد

·        رب گوجه‌فرنگی 1 ق غذاخوری

·        سیب‌زمینی کوچک 2 عدد

·        نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

·        آب‌لیمو ترش تازه 2 تا3 ق غذاخوری

 

📝طرز تهیه عدسی:

برای تهیه عدسی ابتدا؛سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و درسته به همراه عدس شسته‌شده داخل قابلمه بریزید. (می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و در اواسط پخت عدس به آن اضافه کنید.)شعله را اول زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و صبر کنید تا عدس و سیب‌زمینی خوب پخته شوند.

پیازها را رنده کرده ویا ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. به پیازهای در حال سرخ‌شدن، زردچوبه وفلفل و رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.مقدار کمی آب جوش روی آن‌ها ریخته و درب تابه را ببندیدتا پیازها با ادویه‌جات خوب ترکیب‌ شده و غلیظ شوند.اگر سیب‌زمینی را درسته داخل عدس انداخته‌اید در همین مرحله، آن را از داخل غذا بیرون آورده و با پشت چنگال له کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. اینکار علاوه بر بهترکردن طعم عدسی، باعث لعاب‌دارشدن غذا نیز می‌شود.

پیاز داغ و رب گوجه‌فرنگی سرخ‌شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید عدسی باحرارت کم جا بیفتد.

خوراک عدسی را با آب‌لیموی تازه سرو کنید.

          نوش جااان