پای آناناس
· آرد ۱۵۰ گرم
· تخم مرغ ۳ عدد
· نشاسته ذرت ۱ق غ
· شکر ۱۲۵ گرم
· کره۱۲۵گرم
· آناناس حلقه ای مقدارلازم
· پودر نارگیل ۲ ق غ
· بکینگ پودر ۱ ق م
🍍شــــــــــروع🍍
کره نرم شده را همراه پودر شکر بزنید تا سفید و پوک شود و بعد وانیل را به آن اضافه کنید سپس تخم مرغ هارا یکی یکی افزوده وبرای هرکدام ۱ دقیقه مخلوط کنید. آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودریک قاشق پودر نارگیل را الک کرده و کمکم به مخلوط اضافه کنید وآرام بهم بزنید . داخل قالب های پای را کاغذ روغنی گذاشته و قالب را از مواد پُر کنید و روی آن کمی پودرنارگیل پاشیده سپس حلقه های آناناس را روی خمیر بچینید و در فر با حرارت 180درجه سانتیگرادبه مدت 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید.
😜روزتون خوشمزه