کیک پای سیب
· مواد لازم :
· تخم مرغ: 3 عدد
· پودر شکر : 1 پیمانه
· آرد: 2و 1/2 پیمانه
· بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
· کره:70 گرم
· شیر ولرم : 1/2 پیمانه
· وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
· پودر قند : 1 قاشق غذا خوری
· پودر دارچین : 1قاشق غذاخوری
· سیب : 2 تا 3 عدد
· روغن مایع : 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها راپوست میگیریم و نازک برش میزنیم و با پودر قند و پودر دارچین مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.کره و پودر شکر را میزنیم تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم بعد وانیل و خوب میزنیم (هر کدام را یک دقیقه میزنیم) روغن مایع را اضافه میکنیم ودرنهایت آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کردیم را به تناوب با شیر به مواد اضافه میکنیمو آرام آرام در سه مرحله مخلوط میکنیم .داخل قالب پای ورق مخصوص پای میذاریم دو قاشق از مواد را داخل قالب ریخته سپس سیب ورقه شده را روی آن قرار میدیم مجدد مواد کیک راروی آن میریزیم تقریبا دو سوم قالب پر شود قالب ها را در سینی فر قرار بدید و سینی را در فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه روشن کردید برای مدت 25 دقیقه قرار بدید البته بسته به دمای فرتون داره با خلال دندان چک کنید اگر خلال دندان تمیز در آمد شیرینی آمادهاس. وقتی که سرد شد با پودر قند و سس شکلات تزیین کنید
نوش جان