77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
نان گیسو🍞
نان گیسو🍞

نان گیسو

🤔چی لازمداریم؟:

·        آرد: به میزان لازم(حدود۵۰۰گرم)

·        نمك: يك قاشق چ

·        خميرمايه: 3 قاشقچ

·        شكر: يك قاشق چ

·        آب گرم: يك و يك‌ چهارمپيمانه (300ميلي‌ليتر)

·        روغن مایع: 4 قاشقغ

·        زرده تخم‌مرغ: يكعدد

·        شير: يك قاشق غ

·        كنجدوسیاه دانه: کمیبرای تزیین

    🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾

🥖شروع:

۱- آردونمک را درظرفی ريخته،‌ آنرا۳بار الك كنيد، شكر و پودرمایه خمیر فوری را به آن اضافه کنید.

۲- وسط اين مخلوطرا گود كرده، 

 و روغن مایع را اضافه كنيد و با دست خوب بهم بزنید تا آرد روغنیبشه.

۳ - با آب گرم آنرا خمير كنيد،کم کم آب اضافه کنید و خمیر رو ورز بدین تایکدست ونرم بشه وبه دست نچسبه.

۴ - خمير را رويسطح آردپاشي شده به مدت 8 تا 10دقيقه ورز دهيد تا نرم و كشدار شود.

۵_خمیرروچندین باررویسطح بکوبید

یعنی توی دست بگیریدومحکم بکوبیدکه نفسش بالا نیاد.

این کارباعث میشهخمیرتون منسجم‌بشه.

۶_خمیرروتوی ظرفمناسبی بذارین وروشوبپوشونین وبرای دوساعت استراحت بدین تاحجمش دوبرابربشه.

۷ - خمير رادوبارهچنددقیقه ورزبدین تاپفش گرفته بشه وبعد به 3قسمت مساوي تقسيم كرده، هرقسمت را به شكلنوارهايي بلند درآوريد.  سر هر نوار را با كمي‌آب مرطوب كرده، آنها را به هم بچسبانيد و به صورت گيس‌باف ببافيد. سپس انتهاي خميررا نيز با كمی مرطوب كردن به هم چسبانده، اضافه آن را جدا كنيد.

 ۸- خمير بافته شده را در سينی چرب شده مخصوص فر گذاشته،روي آن را بپوشانيد و برای۱۰دقیقه در جاي نسبتا گرم قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شودو پف كند.

۹- بعد از استراحت،زرده تخم‌مرغ را با شير مخلوط كرده و با برس به آرامي روي سطح خمير بماليدحالا  كنجد و سیاهدانه  بپاشيد و در فر از پيش گرم شده و با حرارت 200درجهسانتی‌گراد به مدت 10دقيقه قرار دهيد.

سپس دماي فر را تا180درجه سانتی گراد كاهش داده و حدود 20دقيقه ديگر آن را بپزيد تا زماني كه نان پفكند و داخل آن پوك شود.

این نان خوشمزه طرفدارانزیادی داره ازجمله بچه های دانش آموزکه اول صبح حوصله یا وقت خوردن صبحانه ندارن....این نان حتی بدون پنیریاهرچیزدیگه بسیاراشتها برانگیزه.......

بفرمایید میل کنید😊