حلوا کنجدی
· کنجد خام یک پیمانه
· شکر 3 ق غ
· عسل 3 ق غ
· پودر نارگیل 2 قغ
در صورت دلخواه خلال پسته و خلال بادام استفاده کردم + کمی پودر نارگیل برای رویه (میتونید حذفش کنید)
شروع👇
کنجدها رو توی تابه با شعله کم تفت بدید تا بوی خوش اونها بلند بشه. بعد زیرش رو خاموش کنید.عسل وشکر روتو یه تابه دیگه بریزید و با حرارت کم بذارید تا ذوب بشن بعد کنجد و پودر نارگیل رواضافه وخوب هم بزنید.میتونید از مغزهایی که دارید توش هم بریزید الان.کم کم می بینید که مواد وسط ظرف جمع میشه.نکته:قبل از اینکه کامل جمع بشه کمی بچشید، اگه شیرین تردوست دارید یک ق پودر قند اضافه کنید.کف یه ظرف پیرکس یا قالب رو با برس چرب کنید.من کف قالب گرد بیست سانتی رو فویل انداختم و روی فویل رو با برس چرب کردم. بعد مواد روبریزید و روش رو صاف کنید.میتونید از پشت قاشق چرب شده و یا از یه گوشتکوب کمک بگیرید.اگه خواستین روی مواد رو مغزی بریزید کمی عسل با برس روش بمالید تا چسبندگی لازم رو داشته باشه بعد مغزی بریزید. من خلال بادام و پسته و کمی پودر نارگیل ریختم. نیم ساعت دردمای محیط بمونه بعد با چاقوی اره ای برش بدین.