77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
دسرکاسترد و بیسکوییت
دسرکاسترد و بیسکوییت

دسرکاسترد و بیسکوییت

 

مواد لازم :

·        دو لیوان شیر

·        3 قاشق غذا خوری شکر

·        4 قاشق غذاخوری پودرکاسترد

·        بیسکوییت پتی بورشیری 

·        پودر ژلاتین دو ق غ‌

·        موزدوعدد

💜طرز تهیه :

1 لیوان ونیم ازشیر رو با شکر قاطی میکنیم و میذاریم روی حرارت، هم میزنیم تا شکر کاملا تو شیر حل بشه. شعله رو کم میکنیم تا جوش بیاد، شیر و شکر رو نیازی نیست مدام هم بزنید، چون ته نمیگیره.

پودر کاسترد رو تو نصف لیوان شیر سرد  باقیمانده حل میکنیم و به شیر و شکر  درحال جوش اضافه میکنیم. و خیلی سریع و مدام هم میزنیم،ودر آخر پودر ژلاتین رو بانصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم وکنارمیذاریم تا اسفنجی بشه بعد بشکل بن ماری حل کرده و به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.

موزراحلقه حلقه میکنیم.

داخل و دیواره های یه ظرف پیرکس رو چرب میکنیم، مقدار کمی از موادژله ای رو ته ظرف میریزیم و بیسکوئیت رو روش میچینیم.

چند حلقه موز روی بسکوییت ها چیده ودوباره مقدار کمی مواد روی بیسکوئیت وموزها میریزیم  همین طور تکرار میکنیم تا ارتفاع ظرف بالا میاریم.

آخر سر هم بقیه ی موادژله ای رو دور تا دور بیسکویت ها میریزیم تا ظرف کاملا لب به لب پر بشه.

سه الی چهار ساعت تو یخچال میذاریم تا کاملا ببنده.

 روی دسر رو با پودر پسته و تکه های موز تزیین کنید.

نوش جانتون