دسرهویج
مواد اولیه :
· هویج یک کیلو
· شکر یک کیلو
· هل ساییده یک قاشق غذاخوری
· گلاب نصف فنجان
· پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
· زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
· نشاسته سه قاشق غذاخوری
· بیسکویت پتی بوربه میزان نیاز
📝 روش تهیه
ابتدا هویج را شسته و با پوست کن آن را میتراشیم و ۲ لیوان آب را اضافه و میگذاریم کاملا پخته شود. سپس شعله را خاموش کرده . کمی که هویج حرارتش را از دست داد . آن رادر غذا ساز ریخته و کاملا له می کنیم و مجددا داخل قابلمه ریخته شکر را بدان افزوده و می گذاریم تا شکر با حرارت ملایم کاملا در هویج حل شود . در این فاصله پودرژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و به روش بن ماری ذوب می کنیم .نشاسته را درکمی آب حل می کنیم.حالا نشاسته را به مواد اضافه می کنیم بعد ازاین که مواد کاملا قوام پیدا کرد هل وژلاتین و زعفران با گلاب را اضافه کرده یک کم به هم می زنیم و شعله را خاموش می کنیم.در صورت تمایل میتونید مقداری وانیل به جای گلاب اضافه کنید بعد درون ظرفی مناسب یکلایه بیسکویت پتی بور چیده بعد مقداری از مواد روی آن میریزیم این کار را چند مرحله به دلخواه انجام میدیم در آخر با پودر نارگیل وپسته تزیینش کنید بعد به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته تا برای سرو آماده بشه.
❤نوش جان