پاناکوتازعفرانی🌼
یک ق غ پودر ژلاتین با نصف پیمونه آب گذاشتم روبخارآب ومرتب هم زدم تا تا ژلاتین یکنواخت و شفاف شد. بعدش تو یه قابلمه دیگه ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، نصف پیمونه شیر و ۲ ق غ شکرو با یه همزن دستی مخلوط کردم تا شکر خوب حل شد.بعد گذاشتم روی حرارت کم. بایدمواظب باشید.اصلا بجوش نیاد فقط اینکه حل بشه کافیه. بعدش ۴ ق غ گلاب به اندازه ایکه رنگش و دوست داشتم زعفرون دم کرده اضافه کردم وتوی خامه ریختم. درآخر ژلاتین روریخته وخوب هم زدم . بعد درقالب چرب شده ریختم وگذاشتم تویخچال . دو تا نهایتا سه ساعت بعدش آماده اس،
❤نوش جونتون