02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
قرابیه سیب 🍎
قرابیه سیب 🍎

   قرابیه سیب 🍎

😜پیش بسوی عید وشیرینی پزی

سلام به روی قشنگترازماهتون

 

جونم براتون بگه عید به سرعت داره میاد....😉 وما باهم قرارگذاشتیم که بابرنامه ریزی جلو بریم.تاعیدی شادتر و شیرین تر ازهرسال داشته باشیم.🌹ان شالله....

امروزهم خدمتتون هستیم بایه شیرینی ساده وخوشگل وخوشمزه 😋

🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸

 

موادلازم:

 ۱۲۵ گرم کره هم دمای محیط

نصف یک عدد زرده تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری ماست

۱/۲پیمانه پودر قند

نوک ق چ وانیل

۲۳۵گرم آرد سفیدقنادی(حدود ۱و۱/۲ پیمانه)

🍏مواد میانی قرابیه:

۲ عدد سیب متوسط

۲/۵قاشق شکر

۱/۵قاشق غذا خوری گردو ریز خردشده

۱/۲ قاشق چای خوری دارچین

۱/۲ ق غ کره

واماطرزتهیه👩🍳

برای تهیه مواد میانی، سیب راپوست گرفته و رنده درشت کنید؛یا اینکه نگینی ریزخردکنید و با شکر داخل تابه بریزید و روی شعله ملایم بذارید تا وقتی که آب سیب کشیده شود بپزید. سپس کره و دارچین و گردو را اضافه کنید و هم بزنید ، از روی اجاق بردارید و کنار بذارید تاخنک بشه.برای تهیه خمیر تمام مواد بجزآرد را داخل ظرفی ریخته و هم بزنید.بعد آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی که به دست نمیچسبه آماده بشه.

🌸نکته:

بعدازاینکه خمیربدست نچسبید ؛دیگه ورز ندین چون باعث سفت شدن شیرینی میشه.از خمیر گلوله هایی به وزن۱۶گرم(اندازه گردوی درشت) درست کنید و خمیر را مثل عکس روی برش زن سیب زمینی باز کنیدتا موجداربشه.حالا از مواد میانی داخل خمیر بذارید و ببندید ولبه های خمیرروآروم بهمبچسبونید.(مثل عکس) و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.سینی رودر فر ۱۷۰ درجهتا وقتی که طلایی شود بپزید(حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اما به حرارت فر شما هم بستگی دارد)بعد از پخت روی قرابیه پودر قند بپاشید و سرو کنید

🌸نکات مهم:

در تهیه شیرینی قرابیه سیب که دستور پخت آن در بالا آمده است خمیر این نوع شیرینی نیاز به استراحت نداره ومقدار مواد ذکر شده برای ۲۷ تا۳۰عدد شیرینی هست؛ پس میتونید با کم و زیاد کردن موادبه تعداد دلخواهتون برسید.

نوش جان