77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
باسلوق ارومیه
باسلوق ارومیه

باسلوق ارومیه

·        1و نیم پیمانه شیره ی انگور

·        1 پیمانه نشاسته گندم

·        آب 2ونیم پیمانه

·        کمی گلاب،کمی پودرهل

اول نشاسته و ابرا مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائمامخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید،زیر قابلمتون درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کماین مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و با گردو سرو كنيد.