باسلوق ارومیه
· 1و نیم پیمانه شیره ی انگور
· 1 پیمانه نشاسته گندم
· آب 2ونیم پیمانه
· کمی گلاب،کمی پودرهل
اول نشاسته و ابرا مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائمامخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید،زیر قابلمتون درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کماین مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و با گردو سرو كنيد.