مربای قیسی 🍑
مواد اولیه:
· قیسی: ۵۰۰ گرم
· شکر: ۵۰۰ گرم
· آب: نصف لیوان
· گلاب:نصف لیوان
· آبلیمو: یک ق غ
· پودرهل :یک ق چ
· زعفران ساییده :نصف ق چ
· غنچه گل سرخ : کمی برای تزیین
روش تهیه:
قیسی ها را یک ساعت توی کمی آب خیس می کنیم بعد آبکش می کنیم. شکر و آب وگلاب و زعفران را مخلوط میکنیم و می جوشانیم وقتی بجوش آمد شعله راملایم کرده وقیسی را به مخلوط آب و شکر اضافه می کنیم و می گذاریم آنقدربجوشه تا شربتش غلیظ بشه .(۲۰تا۳۰دقیقه) هل و آبلیمو را اضافه می کنیم و آرام بهم می زنیم که قیسی له نشه ،۲ تا۳دقیقه بعد شعله راخاموش می کنیم واجازه می دیم خنک بشه بعدتوی ظرف دردارمی ریزیم.
یه مربای متفاوت 🍯