77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کاپ کیک عسلی
کاپ کیک عسلی

کاپ کیک عسلی

📝موادلازم:

·        آرد سفید قنادی یک پیمانه+ یک قاشق غذاخوری

·        بکینگ پودرنصف قاشق مرباخوری

·        شکر نصف پیمانه سرخالی

·        عسل. سه قاشق غذاخوری

·        شیر یک‌ چهارم پیمانه

·        کره. یا روغن  صد گرم

·        تخم مرغ متوسط  سه عدد

·        شیر خشک یک قاشق غذاخوری سر صاف

·        پودر نشاسته یک قاشق مرباخوری سر صاف

💚نکته:

 میتونید نشاسته و شیر خشک رو حذف  و بجاش یک قاشق غذاخوری آرد به مواد اولیه اضافه کنید .

💚شــــــــــــــــــــروع:

اول آردو نشاسته؛ بکینگ پودرو شیر خشک را باهم مخلوط کنید وبعدازچندبارالک کردن بذارید کنار.همینطور شیر رو روی کره بریزید و  روی حرارت بذارید تا حدی که کره آب بشه بعد  بذارید کنار تا کمی خنک بشه. بعد تخم مرغ وشکر ونوک قاشق چایخوری وانیل رو برای هفت تا ده دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه وبافتش خامهای بشه،حالا عسل رو با یک قاشق غذاخوری سر صاف آب گرم کمی رقیق کنید و به مایه تخم مرغی اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید،مخلوط آرد رو کم کم روی مواد تخم مرغی الک کنید و با لیسک  یا همزن دستی به صورت دورانی و آروم هم بزنید ،سپس مخلوط شیر و کره رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک آروم مخلوط کنید تا مایه کاملایک دستی داشته باشید.حالا داخل قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بذارید ومواد کیک روداخلش بریزید. تا حدی سر کپسول ها خالی باشه، قالب ها رودر فر که از یک ربع قبل با دمای صد هشتاد درجه روشن کردین بذارین .بعد از بیست و پنج تا سی  دقیقه با خلال دندون وسط کیک رو چک کنید اگر ازمواد بهش نچسبید آماده است.

تمام