کیک زبرابدون فر
· تخم مرغ : ۳ عدد
· شکر : یک و نیم پیمانه
· وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
· روغن مایع : ۱ پیمانه
· شیر یا آب : ۱ پیمانه
· آرد : دو نیم پیمانه+ ۲ قاشق غذاخوری
· بکینگ پودر : ۲ قاشق مربا خوری ( سرخالی)
· پودر کاکائو : ۲قاشق غذاخوری
📝طرز👇 تهیه :
تخم مرغ و شکر و وانیل را توی ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید.تا کرمی رنگ و کش دار بشه.روغنرا به آن اضافه کنید. سپس شیر یا آب را به مخلوط بیافزایید.مواد کف دار و شل میشه که بعد از اضافه کردن آرد درست میشه..نگران نشید.دو نیم لیوان آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد بالا اضافه میکنیم. فقط حواستون باشه تا زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه.حالا مواد آماده شده رو توی دو تا کاسه تقسیم میکنیم.اینجا به یکی از کاسه هاآرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم.ظرفی که چرب کردیم را آورده و یک ملاقه ازمایه سفید رنگ میریزیم.حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم. و اینکار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.در این مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز طرح دارش میکنیم .بعد روی گاز میذاریم وزیرش شعله پخش کن میذاریم. نیم ساعت اول درش رو بر ندارید پفش نخوابه.