دسرتیرامیسو باتیتاب 🍮
📝موادلازم
· تیتاپ10 عدد
· پنیر ماسكارپونه400 گرم
· خامه زدهشده قنادی300 گرم
· پودر قند1 قاشق غذاخوری
· وانیل نوکقاشق چایخوری
· کافه میکس 5 عدد
· پودر نسکافه 1 ق
🥄طرزتهیه
پنیر خامهیی رو با یک قاشق غذاخوری پودر قند بزنین تافقط مخلوط بشن و پنیرنرم بشه.بعد خامه رو که قبلا زدین و حسابی فرم گرفته و سفت شده رو به پنیر اضافه کنین.
چیدن مواد دسر تیرامیسو در ظرف
تی تاپ ها رو ازارتفاع از هم باز کنین که دوتا لایه تیتاپ بشه و کف ظرف پیرکس تون و کامل با تیتاپ بپوشونین.کافی میکس ها رو با نسکافه توی 2 و نیم لیوان آب جوش حل کنین باید نسکافه نسبتا غلیظ بدست بیاد. اگه دیدین غلظت نسکافتون کمه، بازم بهش کافی میکس بزنین.بعد با یه قاشق غذا خوری آروم آروم از نسکافه روی تیتاپ ها بدین به صورتی که تمام سطح تیتاپ ها قهوه یی بشه ولی زیادم نریزین که تیتاپ هاتون آش و لاش بشن.بعد یه لایه از کرم پنیری که درست کردین روش بمالین و با قاشق از نسکافه بردارین و کمی روی کرمتون بریزین و روش رو ابر و بادی کنین.دوباره یه لایه دیگه تیتاپ بگذارین و همون دور قبل رو تکرار کنین دست آخر وقتی کرم پنیری رو ریختین،روش رو ابر و بادی کنین.یه شابلون روی تیرامیسو بگیرین و روش پودر کاکائو الک کنین تا طرح دار و قشنگ بشه و بعد با تکه های میوه تزئینش کنین.دسر را 8ساعت توی یخچال بذارین تا کاملا سفت بشه.بهتره که این دسر رو طرفای عصر درست کنین و بذارین توی یخچال یه شبتا صبح بمونه تا خوشمزه بشه و بعد نوش جون کنین.
❤نوش جانتون