ژله هندوانه
🔹یه ژله خیلی خوشگل و ساده که برای یلدا هم خیلی مناسبه😍.
🔹از قالب ناودانی استفاده کردم (لوازم قنادیها دارن)؛ هم پلاستیکی داره هم فلزی .قالب من پلاستیک بود.
مواد لازم و طرزتهیه:
🔸️۳ رنگ پودر ژله نیاز داریم؛ ۱ بسته ژله قرمز (مال من هندوانه بود)، نصف بسته ژله آلوئهورا و نصف بسته ژله سبز (مال من لیمو بود).
⚠️میشه ازکمی رنگ خوراکی هم برای بهتر کردن رنگ ژلهها استفاده کرد.
🔸️قالب ناودانی بادو لیوان آب پُر میشه و کمی مقدار ژلهها براش زیاده، برای همین من مقداری هم داخلیه قالب دیگه ریختم.
🔸️قالب رو کمی با دستمال کاغذی چرب کنید.
🔸️یک بسته ژله قرمزر و با یک لیوان آبجوش، روی حرارت غیر مستقیم حل کنید. بذارید تو دمای محیط خنک بشه و بعد بهش حدودا ۱ تا ۲ ق غ شیر که توی محیط بوده اضافه کنید تا کمی رنگش مات بشه وشبیه قرمز هندوانهای بشه. ژله رو دو قسمت کنید، یکیش رو تقریبا ۱۰ دقیقه داخل یخچال بذارید تا نیم بند بشه، بعد از یخچال خارج کرده و کمی شکلات چیپسی (یا تخم خرفه) داخلش ریخته و هم بزنید (برای این میذاریم نیم بند بشه که شکلات چیپسی یا تخم خرفه همه جاپخش بشه و تهنشین نشه). ژله نیم بند رو داخل قالب ریخته و کمی بذارید یخچال و بعدمابقی ژله قرمز رو روش بریزید و داخل یخچال بذارید (حدودا نصف قالب پُر بشه).
🔸️برای لایه دوم، نصفبسته ژله آلوئهورا رو با نصف لیوان آبجوش حل کرده و بذارید تو محیط خنک بشه؛ بعد۲ تا ۳ ق غ شیر (یا بستنی وانیلی آب شده) رو بهش اضافه کرده و هم بزنید. حالا قاشق قاشق روی لایه اول بریزید (یه لایه نازک بشه کافیه).
🔸️برای لایه سوم، نصف بسته ژله سبز رو با نصف لیوان آبجوش حل کرده و بذارید تو محیط خنک بشه و بعد باز هم۲ ق غ شیر اضافه کنید تا کمی مات بشه و روی لایه دوم بریزید.
⚠️توجه کنیدکه وقتی هر لایه یه خرده از نیم بند سفتتر شد بریزید و نذارید خیلی سفت بشه، چون دیگه لایهها به هم نمیچسبن.
🔸️حدودا ۳ تا ۴ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.
🔸️دور ژله رو با چاقو آزاد کنید و بادست بِکِشید تا آزاد بشه و بعد روش دیس بذارید و برگردونید؛ بعد با چاقوی خیس تیز برش بدید.
😍نوش جان.